Keuntungan LIV

Bahan mentahan
LYV®️ tansah tuku casting lan forging saka pabrik dipercaya lan mriksa kaping pindho sawise nampa. Jaga kualitas bahan baku kita supaya bisa njaga kualitas produk kita.
Buruh trampil
LYV®️ nyewa luwih saka 100 buruh ing bengkel kasebut. Dheweke duwe pengalaman pirang-pirang taun ing lapangan, lan cukup serba guna kanggo ngrampungake karya sing rumit.
prabotan
LYV®️ tansah njaga peralatan ing kondisi paling apik. Saben peralatan dijaga kanthi rutin. Kita uga asring nganyari peralatan anyar kanggo baris produksi kita.
Kontrol kualitas
Kontrol kualitas LYV®️ nyakup periode lengkap produksi miturut ISO 9001:2015. Tim inspektur kita kerja kanthi ketat miturut ITP. Mesthekake kualitas katup ing kontrol saka casting kanggo release.

Kategori produk

Babagan awake dhewe

Produsen Katup Kualitas


Zhejiang Liangyi Valve Co., Ltd. (LYV®) minangka perusahaan manufaktur tutup sing misuwur sing dumunung ing No. 799 Jiniu Street, Kutha Lishui, Provinsi Zhejiang, kanthi area luwih saka 13.000 meter persegi. Kanthi tenaga kerja luwih saka 100 karyawan, LYV® duwe spesialisasi ing riset, ngembangake, ngrancang, nggawe, lan adol katup bal lan katup kupu-kupu sing berkualitas, bebarengan karo katup gerbang manufaktur. Perusahaan kasebut misuwur amarga produk sing luar biasa lan reputasi sing apik ing industri kasebut.


  • 13000 m²
    Bengkel
  • 100
    Barang-barang
  • 50
    CNC majeng
  • 40 taun
    Pengalaman
Sinau luwih lengkap

LYV® iku salah siji saka Produsèn lan Supplier anjog ing China, spesialisasine ing produksi tutup werni, katup kupu, trunnion dipasang katup werni, concentric kupu tutup, suda katup bal bore, etc. Yen sampeyan nggoleki pabrik, mangga nimbang kita. Sampeyan bisa yakin nalika tuku produk saka pabrik kita, amarga kita nawakake layanan sawise-sales sing apik lan njamin pangiriman pas wektune.

Nawakake layanan pelanggan sing apik lan lengkap saben langkah. Sadurunge order, takon langsung liwat ...

Kabar
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept